Matstafetten

Äntligen börjar våren så sakta titta fram och Härnösands roligaste fest – Matstafetten – kommer givetvis gå av stapeln i sedvanlig ordning lördagen den 19:e maj 2018.

Matstafetten har i många år varit en källa till nya vänner, god mat, många skratt och framförallt en rolig och annorlunda helkväll där hela Härnösand kommer upp på fötter på dansgolvet när kväll övergår i natt.

Det kommer som vanligt bli en kanonkväll som avslutas på Logen, säger Gusten Windelhed, festgeneral för den 16:e upplagan av Matstafetten. Det är ett fantastiskt tillfälle både för dem som vill lära känna nya människor i ett speeddejtingformat över en bit mat, som för de som vill att ta chansen att träffa sina vänner på efterfesten på Logen.

Vilka band kan vi se fram emot på dansgolvet?

Självklart har vi starka musikupplevelser även i år som kommer få allas fötter att vilja dansa, det blir garanterat fullt dansgolv till sista minuten på Logen.

Vad är Matstafetten?

Matstafetten är en fest som riktar sig till alla, ung som gammal, och en unik chans att lära känna nya personer som du kanske aldrig träffat förut – i din egen hemstad.

Festen skapas av alla deltagare tillsammans och avslutas med en härlig efterfest på S:t Petri Logen.

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Ni anmäler er parvis.

RT69 mixar alla anmälningar så varje par kommer att bjuda sig själva och två andra par på antingen förrätt, varmrätt eller dessert, med tillhörande dryck.

Cirka en vecka före stafetten får alla ett brev. Där får ni veta vilken måltid ni ska bjuda på/ansvara för (vad som serveras är givetvis upp till var och en).

Ni får även veta hos vilket par ni ska befinna er vid stafettens start för att äta förrätt (om ni inte ska vara hemma som förrättsansvarig).

Kostnaden för denna helkväll är endast 400kr/par + den mat och dryck ni bjuder på vid er rätt.

Glöm inte att meddela oss om ni har någon form av mat- eller djurallergi!

Transport till/från varje delmål löser ni själva. Är det så att ni kan erbjuda era gäster transport på något sätt så meddela gärna oss.

Med anledning av den korta inställelsetiden mellan måltiderna kan RT69 komma att begränsa deltagande eller föreslå andra alternativ om ert hem ligger för långt utanför Härnösand.

Känner ni någon som vill gå men inte fått någon inbjudan, har något namn fallit bort från tidigare år eller kanske några har bytt adress? Meddela oss så skickar vi givetvis en inbjudan eller hänvisa till www.rt69.se.

Kom ihåg: Alla är välkomna! Anmäl er i tid då antalet platser är begränsat till den gemensamma festlokalen.